Ontmoet Capelle Doet  Oostgaarde
Ontmoet Capelle Doet Oostgaarde
PrijsGratis
WanneerOm de week op woensdag (Volgende keer op 6 december)
Hoelaat10:00 - 12:00 uur
WaarLinie 5
2905AX Capelle aan den IJssel
WijkOostgaarde
Georganiseerd doorWelzijn Capelle
DoelgroepVolwassenen, Senioren
Ontmoet Capelle Doet  Oostgaarde
Ontmoet Capelle Doet Oostgaarde

Vrijwilligerswerk moet leuk zijn én je moet er energie van krijgen. Soms duurt het even voordat je de juiste plek vindt; maar er is voor ieder wat wils! Bij Ontmoet CapelleDoet kun je als vrijwilliger (in spe) langsgaan om je vragen te stellen, of om vrijwilligerswerk te vinden dat bij je past. Capelle Doet staat voor je klaar!

 

Wij gaan graag in gesprek met jou als (potentiële) vrijwilliger. Samen met jou bekijken we de vrijwilligersvacatures op CapelleDoet en zoeken we naar vrijwilligerswerk dat echt bij je past. Of je nu eenmalig iets wilt doen of elke week. Het afgelopen halfjaar hebben 29 (potentiële) vrijwilligers een leuke vrijwilligersbaan gevonden via Ontmoet CapelleDoet.

Mensen die al vrijwilligerswerk doen, kunnen ook langskomen met vragen – of gewoon voor de gezelligheid. Verder zijn ook bewoners of organisaties die een vrijwilliger of bepaalde informatie zoeken welkom.

 

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk maar heb je geen tijd om langs te komen bij Ontmoet CapelleDoet? Bel het Vrijwilligersinformatiepunt en maak een afspraak zodat je langs kunt komen wanneer het jou uitkomt.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info