Over Welzijn Capelle

Welzijn Capelle biedt Capellenaren ondersteuning, begeleiding en informatie. Zodat iedereen mee kan doen in de Capelse samenleving.
Wij stimuleren vrijwilligerswerk en bewonersinitiatieven die wijken prettiger maken. Zo voelen wijkbewoners zich meer verbonden met elkaar. Vandaar ook www.watisertedoenincapelle.nl, met allerlei leuke en leerzame activiteiten.
WatisertedoeninCapelle: ontwikkel je talenten en leer mensen kennen. Maar vooral: heb plezier!

Over Wat is er te doen in Capelle

Capellenaren zijn ondernemende types. Ze organiseren van alles, en gaan er graag op uit. Op www.watisertedoenincapelle.nl komt dat samen: organisators van bijeenkomsten, cursussen of evenementen kunnen die zelf op deze site plaatsen. En mensen die iets willen ondernemen – een uitje voor het weekend, een wekelijkse cursus, of zomaar een keertje – kunnen in de agenda zoeken wat voor leuks er te doen is in Capelle aan den IJssel.

Activiteiten zoeken 

Waar heb je zin in? En wanneer? En wil je iets doen in de buurt, of gewoon ergens in Capelle? Zoek op datum, buurt of thema, en je vindt de perfecte activiteit voor jou!

Activiteiten plaatsen

Iedereen die regelmatig groepsactiviteiten organiseert waar alle Capellenaren aan kunnen meedoen, kan een activiteit plaatsen. Organisaties, ondernemers én Capellenaren zelf. Maak eerst even een account aan.
De webbeheerders checken of je voldoet aan de voorwaarden.  Zo ja, dan wordt je account goedgekeurd en kan je aan de slag.

Bewonersinitiatieven

Hebben jij of je buren subsidie gekregen om een eigen idee uit te voeren in je wijk? Zet ook jullie bewonersinitiatief op www.watisertedoenincapelle.nl! Dan weet je zeker dat al je buren er straks bij zijn.

Wil je een activiteit uitvoeren in je wijk, maar zoek je nog subsidie? Zet je bewonersinitiatief op Maak Capelle hét crowdfundingsplatform voor Capelle aan den IJssel.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info